Vier dagen duizenden stappen zetten voor vier poten!

Hugo Roggeveen

Nog te gaan

van totaal € 1.000 (16%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 200 km | Bereikt 0%

Met mijn inspanning wil ik graag mensen helpen die alleen met problemen lopen!

 

2023 was de eerste keer dat ik het vierdaagsefeest mocht ervaren als loper. Toen vooraan in een detachement van 2 reservecompagnieën uit Den Haag, dat ook nog eens voor de winst voor het befaamde vaantje ging. Dat kan je verdienen door als Nederlands detachement landmachtmilitairen 4 dagen lang uitblinkt in (wandel)exercitie, houding, interactie met het publiek, sportiviteit en natuurlijk het uitlopen met een volledige groep. Door een uitstekende groepsprestatie zijn wij de winnaars van deze editie geworden!

 

Dit jaar heb ik dispensatie van defensie, om mij volledig te storten op mijn (internationale) bezigheden als ondernemer. Maar dat vierdaagsevirus heeft mij niet meer losgelaten. Daarom heb ik mijzelf gecommitteerd om opnieuw te gaan lopen, maar een stukje extra geven kreeg ik er niet uit. Om die reden ben ik dit jaar volledig toegewijd om minimaal €1000,- op te halen voor mensen met een fysieke of geestelijke gezondsheidsvraag die een buddy, in de vorm van een hulphond, nodig hebben om samen door het leven te gaan. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om met een buddy te lopen, gelukkig heb ik dit weer Joost (op de foto te zien) weer naast me! 


Hulphonden verrichten geweldige taken en brengen hoop in het leven van mensen met een dergelijke gezondsheidsvraag. Zelf heb ik dit al mogen ervaren toen ik onlangs voor mijn bedrijf bij de hulphondenstichting een hele dag mocht spenderen. Loyaal, een baken van rust, plezier brengen, empathie, een aantal eigenschappen van deze prachtige beestjes die sommigen zo nodig hebben.

 

Met elke stap die ik in Nijmegen zet, kom ik dichterbij de eindstreep, maar vooral richting mijn doel om levens te verbeteren met de steun van hulphonden... wil jij ook directe impact maken op dier & mens? Steun mijn missie en help een ander nooit meer alleen te lopen! Alleen loop je sneller, samen maken we verschil en komen we verder! 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 40 23-02-2024 | 17:20 (Je) zet je beste beentje voor!
€ 25 22-02-2024 | 19:43
€ 25 22-02-2024 | 16:20 Prima initiatief
€ 25 22-02-2024 | 13:07
€ 10 22-02-2024 | 11:56
Bekijk alle

De eerste stappen naar 200 kilometers & €1000,- !

11-02-2024 | 20:10 Aandoenlijk is ie hè! Dit is Balou, de hond die ik al sinds vorig jaar sponsor. Elke maand krijg ik nieuwe updates van het gastgezin tot het moment dat hij daar afscheid neemt en voorgoed naar zijn buddy gaat. In de tussentijd wordt met de hulp van het gastgezin en een instructrice hem alles geleerd voor de toekomst. Reizen met het openbaar vervoer, helpen op drukke plaatsen, maar bijvoorbeeld ook de verleiding weerstaan van geur & geluid.   Je snapt al dat dit erg intensieve en kostbare trajecten zijn, precies de reden dat ik het vierdaagsefeest weer ga beleven, maar dan nu voor Stichting Hulphond. De eerste stappen hiervoor zijn in ieder geval gezet. Een prachtige zondagmiddag was het decor voor een 25 kilometer lopen in een kleine 4 uur. Pijnlijke voetjes, maar nog meer getriggerd voor Nijmegen!   In Nijmegen gaan we voor soepeltjes genieten, dus kilometers maken in de voorbereiding is essentieel. Mocht je dat nou interessant vinden... alle kilometers aan volharding kan je vinden op mijn Strava https://www.strava.com/athletes/hugo_roggeveen.   Net als de weg naar Nijmegen, is de weg naar €1000,- ook nog lang, maar jij kan alvast helpen… Donaties van alle ordes worden enorm gewaardeerd, ook ben ik je enorm dankbaar als je minimaal 2 mensen in je omgeving verteld waar ik mee bezig ben. Zo creëren we een sneeuwbaleffect naar ons streefbedrag!   Alle dank tot dusver, Hugo
Lees meer