R

Fietsen voor HulpHond

rolf Eleveld

( Lid van team: IMDS )

van totaal € 50 (20%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 60 km | Bereikt 0%

Ik schrijf deze korte motivatie om mijn steun te betuigen aan het goede doel Hulphond en om mijn persoonlijke inzet aan te kondigen door middel van een afstandsfietstocht. Hulphond is een organisatie die zich inzet voor het opleiden en plaatsen van hulphonden bij mensen met een beperking. Het werk dat zij verrichten heeft een diepgaande impact op het leven van deze mensen, waardoor ze meer onafhankelijkheid en zelfstandigheid kunnen ervaren.

Het idee om mijn steun te verlenen door middel van een afstandsfietstocht kwam voort uit mijn passie voor fietsen en mijn verlangen om een positieve verandering teweeg te brengen. Door de uitdaging aan te gaan en meerdere kilometers af te leggen, wil ik niet alleen geld inzamelen voor Hulphond, maar ook bewustzijn creëren over het belang van hun werk.

Ik geloof dat iedereen het recht heeft op een volwaardig leven, ongeacht de beperkingen waarmee ze worden geconfronteerd. Hulphonden spelen hierin een cruciale rol. Ze bieden niet alleen praktische ondersteuning, zoals het openen van deuren, het oprapen van voorwerpen en het assisteren bij dagelijkse taken, maar ze bieden ook emotionele steun en helpen bij het vergroten van het zelfvertrouwen van mensen met een beperking.

Mijn doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Hulphond, zodat ze hun belangrijke werk kunnen voortzetten en meer mensen kunnen helpen. Met elke pedaalslag tijdens mijn fietstocht wil ik hoop brengen en het bewustzijn vergroten over de impact die hulphonden hebben op het leven van mensen met een beperking.

Ik hoop dat jij, als lezer, geïnspireerd bent om mij te steunen in deze uitdaging. Samen kunnen we een verschil maken en mensen met een beperking de kans geven om een zelfstandig en volwaardig leven te leiden. Elk bedrag, groot of klein, draagt bij aan deze waardevolle zaak.

Dank je wel voor je tijd en steun!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 10 27-06-2023 | 15:23