De Week van de Schooiers 2024

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Wat geweldig dat jij ook bijdraagt aan het opleiden van nog meer hulphonden! Zo geven we samen heel veel mensen vrijheid en perspectief terug.

40 jaar
In de afgelopen 40 jaar zijn we uitgegroeid tot een stichting die jaarlijks zo’n 1.000 mensen helpt met de inzet van een hulphond en om dit te blijven doen is heel veel geld nodig. De gedachte achter deze speciale editie van De Week van de Schooiers is dat je met heel veel mensen samen, en heel veel kleine donaties, heel veel kunt bereiken. De figuurlijke olievlek. Daarom vragen we dit jaar iedereen om een kleine donatie van (minimaal) €1,-, een bedrag dat bijna iedereen wel kan missen. Uiteraard mag er ook een ander of zelfgekozen bedrag gedoneerd worden.

Iedere donatie kan een staartje krijgen
Iedere donatie, hoe klein of groot ook, maakt kans op te gekke prijzen! Voorwaarde hiervoor is wel dat je jouw e-mailadres achterlaat, anders kunnen we geen contact met je opnemen wanneer jij één van de winnaars bent.

Nog meer helpen?
Je helpt ons door naast te doneren deze boodschap te verspreiden binnen jouw netwerk. Dit kun je doen d.m.v. de onderstaande button(s) te delen.

Hartelijk bedankt!

Bekijk alle
€ 10 24-06-2024 | 10:26
€ 5 24-06-2024 | 08:51
€ 30 24-06-2024 | 08:26
€ 10 24-06-2024 | 07:23
€ 14 23-06-2024 | 22:47
Bekijk alle

Nog 3 dagen om te schooien!

21-06-2024 | 11:25 Afgelopen maandag zijn we gestart met schooien en inmiddels staat de teller al op meer dan €6.000,-. Geweldig!Super bedankt voor jouw donatie!Er kan nog geschooid worden tot en met aanstaande zondag. Laten we proberen dit bedrag met elkaar nog veel hoger te maken! Heb jij jouw netwerk ook al gevraagd om een kleine donatie? En heb je ze ook gevraagd onze boodschap te delen? Om je daarbij te helpen, indien nodig, onderstaande tekst:Hulphond Nederland helpt al 40 jaar mensen met een fysieke en/of geestelijke hulpvraag. Er zijn nog veel meer mensen die deze hulp kunnen gebruiken, maar daar is veel geld voor nodig. Men zegt wel eens dat je via 6 personen heel de wereld kunt bereiken. Dan zou het, zeker met jouw hulp, toch mogelijk moeten zijn om heel Nederland te bereiken?! En als nou eens 10% van alle Nederlanders een donatie van € 1,- zou doen… Dan zou Hulphond Nederland heel veel mensen, die deze hulp zo hard nodig hebben, kunnen helpen. Ga naar helphulphond.nl en doneer een (klein) bedrag. Echt, alle beetjes helpen! En wil jij deze boodschap ook in jouw netwerk verder delen?De volledige opbrengst gaat naar de opleiding van nog meer hulphonden. Zo geven we samen mensen een beter leven (terug). Alvast bedankt voor jouw hulp!Ook een dankjewel voor jou; voor jouw donatie en jouw hulp bij het verspreiden van deze boodschap.Hulphond Nederland
Lees meer