Je eigen actie starten

Welkom op het actieplatform van Hulphond Nederland. Ga jij binnenkort een berg beklimmen, een wedstrijd fietsen of hardlopen of verkoop je graag jouw eigengemaakte haakwerk? Steun dan daarmee de opleiding van onze honden!

Een hulphond biedt nieuw perspectief. Jij kunt hier aan bijdragen.

Via dit actieplatform maak je gemakkelijk een eigen actie aan of steun je de actie van een ander. De opbrengsten van al deze acties komen ten goede aan de opleiding van onze hulphonden. Benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder!

Op deze manieren kun jij ons steunen

Leuk dat je benieuwd bent hoe je onze stichting kunt steunen! Binnen ons actieplatform kan dat op meerdere manieren. We zetten ze hier even kort op een rij.

Een eigen actie aanmaken

Ga jij binnenkort naar het buitenland om een berg te beklimmen, sta je regelmatig op een rommelmarkt, doe je mee aan een hardloopwedstrijd of wandelmars, verkoop je jouw haakwerk of andere zelfgemaakte spullen én wil je ons daar mee steunen? Maak dan een actie aan via deze pagina. Heb je een eigen idee, maar staat hier er niet tussen? Geen probleem: we houden van nieuwe creatieve acties!

Hoe werkt het?

  • Je bedenkt waarvoor je een actie wilt aanmaken. Inspiratie nodig? Bekijk de acties die er al zijn hier.
  • Je vult je gegevens in en stelt een doel in wat je graag in zou willen zamelen
  • Je maakt je profiel compleet met eventueel een leuke foto en een tekstje
  • Je actie staat online! Tijd om te delen: je kunt de link sturen naar vrienden en familie. Ook kun je het bijvoorbeeld delen op social media. Zo kunnen anderen jouw actie bekijken en met een zelfgekozen bedrag de actie steunen.

Heb je al een idee voor een actie? Maak de actie meteen aan via deze pagina.

Meedoen aan een grotere actie vanuit Hulphond Nederland

Naast dat je een eigen actie kunt aanmaken, kun je ook een actie aanmaken en meedoen aan een groter event van Hulphond Nederland. Denk daarbij bijvoorbeeld als je mee wilt doen aan De Week van de Schooiers of The Big Walk. Je kunt je met jouw actie dan aansluiten bij één van onze evenementen die op dat moment lopen. Hoe dit werkt? Je klikt hier op een actie aanmaken en kiest dan het evenement in plaats van ‘Kom in actie!’. Je vult dan jouw gegevens in en binnen een paar minuten staat jouw actiepagina klaar.

Een bestaande actie steunen

Wil je graag Hulphond Nederland steunen, maar heb je geen inspiratie en/of tijd voor een eigen actie? Steun dan de actie van een ander! Je kunt alle acties vinden op deze pagina. Scroll er doorheen en kijk welke bij jou past: er is echt van alles! Je kunt zelf een actie kiezen die je wilt steunen en je kunt uiteraard zelf kiezen met welk bedrag.

Ik wil nog meer informatie

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 17.111 km afgelegd
Bekijk alle
Wat geweldig dat jij ook bijdraagt aan het opleiden van nog meer hulphonden! Zo geven we samen heel veel mensen vrijheid en perspectief terug. 40 jaarIn de afgelopen 40 jaar zijn we uitgegroeid tot een stichting die jaarlijks zo’n 1.000 mensen helpt met de inzet van een hulphond en om dit te blijven doen is heel veel geld nodig. De gedachte achter deze speciale editie van De Week van de Schooiers is dat je met heel veel mensen samen, en heel veel kleine donaties, heel veel kunt bereiken. De figuurlijke olievlek. Daarom vragen we dit jaar iedereen om een kleine donatie van (minimaal) €1,-, een bedrag dat bijna iedereen wel kan missen. Uiteraard mag er ook een ander of zelfgekozen bedrag gedoneerd worden. Iedere donatie kan een staartje krijgenIedere donatie, hoe klein of groot ook, maakt kans op te gekke prijzen! Voorwaarde hiervoor is wel dat je jouw e-mailadres achterlaat, anders kunnen we geen contact met je opnemen wanneer jij één van de winnaars bent. Nog meer helpen?Je helpt ons door naast te doneren deze boodschap te verspreiden binnen jouw netwerk. Dit kun je doen d.m.v. de onderstaande button(s) te delen. Hartelijk bedankt!
Bekijk alle

Jij kunt het werk van onze stichting steunen door in actie te komen! Zelf, met je familie, collega's, klasgenoten of vrienden. 

Start actie
Bekijk alle
€ 14

Anoniem

19-06-2024 | 09:20 Aan: De Week van de Schooiers 2024