Je eigen actie starten

Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Jij kunt hieraan bijdragen.

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond en dierondersteunde therapie. Wij hebben ruim dertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden. Onze stichting is een kwalitatief hoogwaardige organisatie die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet. Wij zetten alles op alles om deze mensen te helpen. Help je mee?

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel: klik op de button 'Start actie', plaats tekst en foto's en stuur deze pagina vervolgens verder via e-mail en social media en vraag vrienden en familie in je omgeving om een donatie. Je zult merken dat mensen je heel graag steunen! Met jouw actie geef jij mensen hun vrijheid terug.

Daag jezelf uit en klik op de button 'Start actie'! Wij wensen je heel veel succes.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Dit is het platform waarmee jij geld in kunt zamelen voor Hulphond Nederland. Wij helpen mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond en dierondersteunde therapie. Ontzettend fijn dat je ons steunt! Je kunt een eigen actie starten voor alles wat je maar kunt bedenken: haakwerk verkopen, het inzamelen van lege flessen, je verjaardagsgeld doneren of het beklimmen van een berg: de mogelijkheden zijn eindeloos. Bepaal zelf hoe jij voor Hulphond Nederland in actie wilt komen.  Klik hier en raak geïnspireerd door acties van anderen. Met jouw actie geef jij mensen vrijheid en nieuw perspectief. Dankjewel!
Bekijk alle
€ 5

Anoniem

22-01-2022 | 15:57 Aan: Help Hulphond