We vallen op

08-06-2023 | 21:51

Lieve mensen, ongelofelijk wat voor bedrag jullie samen al gedoneerd hebben. Ik heb inmiddels al meer dan 300, ja je leest het goed DRIEHONDERD!!! euro bij elkaar geschooid. Normaal zijn dingen die niet mogen ineens minder leuk als het wel mag, maar in dit geval is dat niet zo. Ik geniet enorm van dit schooi succes en dat is niet onopgemerkt gebleven.

Vrouwtje kreeg bericht van Hulphond dat wij tot de beste schooiers tot nu toe behoren, en dat dankzij jullie! Ik mocht een foto insturen voor hun social media. Wie weet kiezen ze mij uit en zien jullie mij daar straks nog voorbij komen. Ze vonden me wel een knappe hond, maar ja dat zegt vrouwtje ook dagelijks... en ook tegen andere honden trouwens. Dus hoe serieus ik jullie mensen hierin moet nemen, weet ik ook weer niet.

Genoeg over mij, ik doe dit alles voor mijn fantastische collega's in wording. Weten jullie voor welke taken Hulphond de honden opleidt? Een opsomming (misschien niet compleet): Kindertherapie en -coaching, PTSS Hulphond, Kwispellezen, Epilepsie hulphond, ADL Hulphond en dan is er ook nog dierondersteunende therapie met paarden. Gaaf toch! Hoewel ik er nog niet achter ben, wat ik zelf van paarden vind. Ze zijn vooral groot. Maar kunnen onwijs goed spiegelen. Fascinerend. 

Dus iedere euro die jullie mij hebben laten schooien is het dubbel en dwars waard! Nogmaals onwijs bedankt!

Mocht je nog twijfelen... kijk eens in mijn trouwe honden ogen 😊

High 5 en kus van Max