Zorg voor meer honden in de (jeugd)zorg!

Mirjam Schreurs
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 800 (46%)

Waarom je ons zou willen helpen met een donatie?

Dankzij hun onvoorwaardelijke liefde en trouw kunnen honden heel veel betekenen voor mensen. Ze brengen hoop, motivatie, vertrouwen, steun, afleiding, aandacht en heel veel knuffels!

Vanaf 13 juni gaat onze eigen Uggs zijn kwaliteiten inzetten als therapiehond! Nu ik zelf integratief kindercoach i.o ben, realiseer ik me pas hoe hard ik moet werken om me de eigenschappen, die hij van nature al bezit (onvoorwaardelijk accepteren en non-verbaal steunen) volledig eigen te maken. En juist deze natuurlijke eigenschappen maken honden zo geschikt om naast mensen te werken in de (jeugd)zorg. 

Wij zijn ervan overtuigd dat Uggs de kinderen zal gaan helpen en veel knuffels zal uitdelen en ontvangen.

Dat gunnen we heel veel meer kinderen. Uggs en ik zetten ons daarom graag in om tijdens de Week van de Schooiers geld op te halen voor Hulphond Nederland! We hopen op jouw ruimhartige medewerking! 

 

Hulphond Nederland in het kort.

Honden kunnen het levensgeluk van mensen aanzienlijk vergroten. Bijvoorbeeld door fysieke hulp (pinpas aanbieden in de winkel), mentale steun (bij trauma en stress), hun zesde zintuig in te zetten (epileptische aanval voorspellen en letsel voorkomen) en door bijvoorbeeld gedrag te spiegelen tijdens sociale vaardigheidstrainingen.

Geen wonder dat de meerwaarde van honden in de zorg en het onderwijs steeds meer gezien en erkend wordt. Een gunstige ontwikkeling; op voorwaarde dat er goed voor deze zorg-honden gezorgd wordt, want ongelukkige of ongezonde honden vormen een onbetrouwbare zorgpartner.

Daarom zijn organisaties als Hulphond Nederland zo belangrijk. Het welzijn van de hond staat bij hen voorop.

Hulphond Nederland traint honden op maat om expert te worden op een van hiervoor genoemde vakgebieden. Bij bewezen geschiktheid volgt een zorgvuldig matchingtraject om hond en client optimaal van elkaar te kunnen laten profiteren en genieten. Een intensief en kostbaar traject, maar o zo waardevol!

 

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 10 14-06-2022 | 08:58
€ 10 10-06-2022 | 06:51
€ 10 09-06-2022 | 23:36
€ 10 09-06-2022 | 11:21
€ 10 07-06-2022 | 10:40